Promovare pe Facebook – o metoda eficienta de promovare

Metoda de promovare pe Facebook ADS va permite o targetare precisa datorita unei segmentari complexe, de la aspecte generale precum cele geografice (țară, oraș, cartier) și demografice (vârstă, sex, stare civilă), până la cele de natura comportamentală (preferințe, interese, hobby-uri, grupuri și comunități de care aparțin consumatorii).

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani.

solicita oferta

 Promovare pe Facebook ADS – Precizie de targetare

Promovarea pe Facebook Ads va ofera posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promotionale.

Varsta, limba, sexul, starea relatiei, localitate, studiile, locul de munca, sunt doar cateva criterii pe baza carora putem face ca reclamele servite prin Facebook Ads sa ajunga fix acolo unde trebuie.

Primul pas este ca afacerea ta sa aiba o pagina de Facebook.

Noi putem personaliza aceasta pagina intr-un mod profesionist, realizand inclusiv tab-uri personalizate pentru serviciile si produsele pe care le oferiti.

Apoi, odata creata pagina, trebuie realizata o strategie de comunicare cu fanii.

In functie de afacerea pe care o aveti, stabilim ce, cand si cum sa comunicam.

Putem oferi aceste servicii in calitate de consultanta sau ne putem ocupa de administrarea zilnica a contului afacerii dumneavoastra si de comunicarea cu fanii brandului.