REXTON MEDIA – Servicii de promovare

RextonMedia  este o societate comerciala infiintata in anul 2012 cu capital privat 100% romanesc. Scopul nostru este de a sustine si dezvolta mediul online pe piata nationala.

De-a lungul timpului, ne-am specializat si diversificat pentru a furniza servicii complete de promovare online in Romania. Devenind client RextonMedia, puteti beneficia de servicii de promovare prin Facebook – Facebook ads, servicii de promovare prin Google Adwords si servicii de promovare organica – SEO.

Pentru sustinerea afacerilor ce se afla la inceput de drum, RextonMedia a dezvoltat un sistem de parteneriate ce ofera numeroase gratuitati prin amabilitatea partenerilor nostri.

 

Profesionalism si eficienta

In demersul nostru de a fi transparenti, am reusit sa standardizam grila de preturi pentru serviciile prestate. Spre deosebire de concurentii nostri, la noi puteti afla exact cat va costa fiecare serviciu oferit

Cu o experienta de peste 3 ani, echipa noastra a realizat 120 campanii de promovare dedicate, gestionand conturile a peste 80 de companii care au solicitat serviciile noastre de marketing online.

Pentru a avea o colaborare pe termen lung cu clientii nostri, am dezvoltat un sistem de asistenta complex care ofera acestora atat suport tehnic, cat si solutii pentru dezvoltarea afacerii pe care o administreaza.

Echipa noastra este compusa din persoane specializate, toti angajatii si colaboratorii nostri ifiind recompensati direct proportional cu performantele pe care le obtin.